Hét Timmer- & Onderhoudsbedrijf van de Drechtsteden!

Welkom op de website van Timmer- en onderhoudsbedrijf Gebr. Kroonen, opgericht door Raymond en Emiel Kroonen. Wij zijn een toegewijd timmer- en onderhoudsbedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 2007. Onze passie voor vakmanschap en onze sterke toewijding aan kwaliteit hebben ons geleid naar waar we vandaag staan. Bij ons staat klanttevredenheid centraal en we streven er altijd naar om onze beloften na te komen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project, wij kunnen uw wens realiseren. Denk hierbij aan op- & uitbouw voor uw woning, Het vernieuwen van uw dak of het plaatsen van dakkapellen. Bent u van plan om uw badkamer, keuken of toilet te renoveren of om deze compleet te vernieuwen? Ook dan zijn wij de juiste partij. Daarnaast zijn wij ook te benaderen voor tuinaanleg en/of betimmeringen op maat.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen, mailen of eenvoudigweg het contactformulier invullen via onderstaande button!